Despre Clinică

Siguranţă, calitate, confort şi garanţie sunt principiile de bază ale Clinicii de Chirurgie Estetică Neogen!

Prima clinică, specializată exclusiv în chirurgie estetică! 39 de ani experienţă în domeniu!

Clinica Neogen, locul unde te simţi ACASĂ

În Chişinău există o clinică medicală despre care se spune că este locul perfect pentru a îmbina utilul cu plăcutul. Utilul, pentru că aici se adresează toţi cei care au nevoie de o schimbare în înfăţişarea lor. Plăcutul deoarece aici este locul unde te simţi ACASĂ.

Aşezată într-o locaţie ideală – aproape de centrul oraşului Chişinău, dar într-o zonă liniştită, clinica oferă servicii de chirurgie estetică ca de exemplu – rinoplastie, lifting facial, mărirea sânilor cu implante generaţia III şi IV ale brandului „Mentor” (licenţiat pe teritoriul R. Moldova, care oferă Certificat de garanţie Lifetime), altele. Pentru fiecare pacient, clinica oferă pachete de servicii cu all inclusive, ceea ce înseamnă un confort suplimentar în plus. Concepută ca exclusivitate pentru frumuseţea obţinută pe muchie de cuţit, clinica oferă intimitatea de care fiecare dintre noi are nevoie. Clinica nu este mare, dar este exact ceea ce trebuie pentru ca schimbarea să fie, în final, exact aceea pe care o dorim. Din acest motiv pacienţii clinicii sunt în primul rând pacienţii care vin de peste hotarele Republicii Moldova, din cele mai diferite colţuri ale lumii, căutând un loc mic, unde atât frumuseţea cât și ei să fie ca ACASĂ. În 39 de ani de experienţă, doctorul Viorel Cotea, dacă a făcut frumoasă o mamă, aceasta neaparat a revenit cu fiica şi tot aşa....Aceasta fiind de fapt un plus la conceptul de chirurgie estetică ACASĂ. Şi încă o precizare – la doctorul Cotea rezervările sunt efectuate cu cel puţin o lună înainte. Semn că este solicitată atât mâna chirurgului, cât şi locaţia clinicii, cu tot confortul, stabilitatea şi siguranţa de care fiecare dintre noi avem nevoie la un moment dat.

Astăzi, Republica Moldova este renumită prin chirurgia estetică

La Clinica ”Neogen” se efectuează operații de înfrumusețare de la A la Z

Proceduri estetice ale feţei:

• Blefaroplastie
• Dermatologie
• Lifting facial
• Rinoplastie
• Otoplastie

Proceduri estetice ale corpului:

• Abdominoplastie
• Lipoaspiraţie
• Mărirea sânilor (implant mamar) cu proteze certificate Mentor
• Mamoplastie
• Reducere mamară
• Liftingul sânilor sau Mastopexia

 

COTEA VIOREL

Studii

1978 - a absolvit Scoala muzicală pentru copii din Chișinău, specialitatea pian

1979 - A absolvit Liceul ”Gh. Asachi” din Chişinău

1984 - A absolvit Universitatea de Medicină „Nicolae Testemiţanu”, Chişinău

1986 - A absolvit Rezidenţiatul Clinic Chirurgie maxilo-facială

1986 - 1987 - Chirurg maxilo-facial Spitalul Orăşenesc de Urgenţă Chişinău

1987 - A fost trimis, având recomandarea Ministerului Sănătăţii, la specializare în domeniul cosmetologiei, respectiv chirurgiei estetice (pentru a înfiinţa ulterior acest serviciu şi în R. Moldova), devenind astfel primul medic chirurg din Republica Moldova specializat în acest tip de chirurgie

1987 - 1992 - A înfiinţat Serviciul de chirurgie cosmetologică în Republica Moldova pe lângă Dispensarul Dermatologic Republican, unde a lucrat ca Şef de Secţie

1995 - A obţinut echivalarea studiilor medicale în România

1995 - 1999 - Primul medic chirurg estetician care a efecuat intervenţii chirurgicale în România în sistem privat, la Clinica Translivania din Tecuci (prima clinică privată din România)

1992 - 2010 - Secţia de cosmetologie a fost unificată cu Centrul Orăşenesc de cosmetologie (având aceeaşi activitate -chirurgie estetică), a cărui denumire în prezent este ”Sancos”, unde dr. Cotea Viorel a activat ca medic specialist chirurg estetician.

2007 - 2009 - Director Executiv şi Fondator al Companiei "Neogen" din Chişinău, Republica Moldova

2010 – prezent – Director medical și fondator al Clinicii de Chirurgie Estetică Neogen (ÎMPP ”Neogen” SRL, licenta nr. 034498)

Important!

A efectuat peste 35.000 de operaţii (chirurgie estetică) în decurs de 39 de ani de activitate în domeniu;

Deţine numeroase diplome care atestă pregatirea în domeniu atât în ţară, cât şi peste hotare;

Pe lângă specializarea iniţială la Moscova, şi-a perfecţionat pregătirea în Franţa şi România;

Este membru al Societăţilor de specialitate din R. Moldova, Franţa, Rusia şi Romania.

Hobby - fotografia, muzica, pescuitul.

Clinica de chirurgie estetică

Opiniile Clienților